home
bedrijfsprofiel
werkgebieden
werkwijze

referenties
partners
contact
links

 
   

Dit is de homepage van Rijp ģ, bureau voor concept en innovatie, marketing en communicatie voor de oudere levensfase.

We ontwikkelen innovatieve methoden en nieuwe (service) concepten voor producten, diensten, merken en voorzieningen. Door het gebruiken van de beste en meest recente methoden voor seniorenmarketing, levensfase segmentatie en generatiemarketing kunnen we marktgerichte en creatieve toepassingen maken die voor oudere en zorgbehoevenden relevant zijn. Daarnaast ontwikkelen we onderscheidende creatieve voorstellen voor effectieve communicatie gericht op deze doelgroepen. We zijn deskundig in merk positioneringsvraagstukken, marketingstrategie en introductiecampagnes tot complete communicatieprogramma's voor patiŽnten en vitale cliŽnten

Rijp werkt voor bedrijven, de overheid en non-profitorganisaties die in de groeiende ouderenmarkt resultaten willen boeken. Ons doel is het succes voor onze opdrachtgevers. Dit bereiken we door de wens en behoefte van de eindgebruiker centraal te stellen en daarbij te streven naar kwaliteit van leven voor oudere consumenten, werknemers, burgers en patiŽnten.

Wilt u weten wat Rijp voor u kan betekenen kijk dan hier:

Bedrijven
Overheid
Non-profit organisaties

De tijd is rijp voor het bedrijfsleven

Bedrijven verzilveren de sterren van morgen
Huidige en toekomstige senioren zijn een van de commercieel meest interessante doelgroepen voor de komende jaren. Ze zijn de Ďstarsí, om in marketing termen te spreken, de sterren van morgen. Momenteel zijn er al ruim 3,5 miljoen mensen 55 jaar en ouder. Binnen 5 jaar is 40% van de Nederlandse bevolking ouder dan 50 jaar.
Deze groeiende groep van consumenten is kapitaalkrachtiger en mondiger dan ooit. De ouder wordende mensen in Nederland vragen steeds meer om nieuwe producten, diensten en voorzieningen die beter aansluiten bij hun wensen en mogelijkheden. Dit biedt nu nieuwe en nog ongekende kansen voor het bedrijfsleven. Rijp ģ maakt het bedrijven mogelijk om in deze markt een onderscheidende rol te spelen. Onze activiteiten zijn voor onze opdrachtgevers effectief en succesvol omdat we met onze creatieve ideeŽn en innovatieve oplossingen ernaar streven de kwaliteit van leven bij oudere consumenten, burgers, werknemers en patiŽnten te verbeteren. Ook uw bedrijf helpen we graag om de vergrijzing te verzilveren.

Bijna 600.000 oude ouderen willen onbereikbaar blijven voor internet
De Unie KBO pleit terecht om voor deze ouderen een..
[lees verder]

Alleen jongeren en senioren willen kopen
Meubelwinkels, autoverkopers en makelaars moeten h..
[lees verder]

Marketingtrends 2009; sociale netwerken, 50+ doelgroepen en communities
Goed om te lezen dat seniorenmarketing of 50+ mark..
[lees verder]