home
bedrijfsprofiel
werkgebieden
werkwijze

referenties
partners
contact
links

 
   
   

Grand magazine richt zich op babyboomers als grootouders

Een beetje vreemd klinkt het wel; ígrandboomersí. De term is een samentrekking van grandparents en babyboomers en werd bedacht door het Amerikaanse Grand magazine . Dit blad richt zich primair op de oudere babyboomers, met celebrity oma Joan Collins op de cover. Naast zaken die we ook in ons eigen Plus magazine zouden kunnen aantreffen, doet Grand er informatie in over kinderspeelgoed, uitstapjes met kleinkinderen etc. De babyboomers als grootouders zijn big business. Ze hebben geld en hun kinderen staan al op eigen benen. Dus zijn nu de kleinkinderen aan de beurt.

Grand gaat in haar strijd het ígrootouderí zijn te verheerlijken nog een stapje verder. Het blad presenteert een heuse ísexiest celebrity grandparentí contest, met kandidaten als Sean Connery, Sophia Loren en Julio Iglesias.

Als dit de trend wordt, dan krijgen ouderen straks geen 50 plus of 65 plus korting meer, maar íopa en omaí korting. Opa en oma met korting naar de Efteling: volwassenen 20 Euro, opaís en omaís 16 Euro, mits in bezit van kleinkind.

Bron: MokkaMarketing

Bijna 600.000 oude ouderen willen onbereikbaar blijven voor internet
De Unie KBO pleit terecht om voor deze ouderen een..
[lees verder]

Alleen jongeren en senioren willen kopen
Meubelwinkels, autoverkopers en makelaars moeten h..
[lees verder]

Marketingtrends 2009; sociale netwerken, 50+ doelgroepen en communities
Goed om te lezen dat seniorenmarketing of 50+ mark..
[lees verder]