home
bedrijfsprofiel
werkgebieden
werkwijze

referenties
partners
contact
links

 
  concepten
marketing
communicatie
   

Rijp heeft drie werkgebieden:
- concepten en innovatie,
- marketing
- communicatie.


Onze dienstverlening kan afzonderlijk of gezamenlijk met anderen worden ingeschakeld. Afhankelijk van de problematiek en uw mogelijkheden kunnen we een totaalproject leiden en uitvoeren of een deeltraject ter hand nemen. Onze ervaring en achtergronden omvatten een groot werkgebied. Wij besteden in ons werk bijzondere aandacht aan de sectoren wonen, leven en zorgen.

Rijp is in te schakelen voor specifieke onderdelen zoals de probleemanalyse en strategische visie, het doelgroeponderzoek, een marktonderzoek of merkstrategie.
Ook helpen we met innovaties en marktverbreding door nieuwe concepten te ontwikkelen voor een service en dienst, product, (senioren)merk of voorziening.

We kunnen helpen bij de organisatie en analyse van pretesten, een introductieplan opstellen, marketingactiviteiten ontwikkelen en coŲrdineren. En tot slot helpen bij de communicatiestrategie, het communicatieplan, de creatieve ontwikkeling van communicatieboodschappen, de technische productie en de inzet van de mediamiddelen plannen ( online, offline, multi mediaal,  ) en de evaluatie ter hand nemen.
Maar dan is ook het gehele mogelijke adviestraject van voor tot achter doorlopen.

Gemakkelijker voor u is om te lezen wat in onze 3 werkgebieden past bij uw wens en behoefte. Kijk daarvoor op de bovenstaande links concepten, marketing of communicatie.

Bijna 600.000 oude ouderen willen onbereikbaar blijven voor internet
De Unie KBO pleit terecht om voor deze ouderen een..
[lees verder]

Alleen jongeren en senioren willen kopen
Meubelwinkels, autoverkopers en makelaars moeten h..
[lees verder]

Marketingtrends 2009; sociale netwerken, 50+ doelgroepen en communities
Goed om te lezen dat seniorenmarketing of 50+ mark..
[lees verder]